Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τα δυνατότερα αναβολικά και η ειρωνεία τους

Τα αναβολικά στεροειδή χωρίζονται όπως ξέρετε σε χάπια και ενέσιμα όσων αφορά τον τρόπο χορήγησης στο σώμα.
Αναβολικά στεροειδή εννοείται ότι περικλείουν αυξητικη ορμόνη, ινσουλίνη, πεπτίδια..
Τα χάπια μου έλεγε ένας παλιός Bodybuilder,τα περνουμε γιατί δεν έχει το σώμα άλλο χώρο για ενέσεις.
Λαμβάνοντας υπόψη την λογική ενός παλιού αθλητή πρότυπο η οποία ευτυχώς ήταν λάθος σε λιγάκι ποσοστό αλλά και στο άκουσμα της μόνο κακό έκανε σε ένα παιδί που έψαχνε να μάθει και να σεβαστεί κάποιες αρχές.
Λάθος γιατί σε βάζει σε σκέψη ποσότητας και όχι ποιότητας επιλογής αναβολικου φάρμακου και λάθος γιατί υπάρχουν φάρμακα που δεν έχουν ενέσιμη μορφή, τουλάχιστον όχι γνήσια.
Πώς διάλεγα εγώ τα αναβολικά φάρμακα μου,που λόγω κολλήματος με το το διάβασμα τους ή λόγω εγωισμού,τα ξεχώριζα ανάλογα την τοξικότητα και αποτελεσματικοτητα τους.
Διάλεξα σε μορφή χαπιού τα εξής:
Dianabol:μεσαία τοξικότητα αλλά κορυφαίο αποτέλεσμα για ξεκίνημα θεραπείας..
Oxybolone.(Anadrol)κορυφαία τοξικότητα και κορυφαίο αποτέλεσμα αλλά μείωνα την διάρκεια της χορήγησης ισοφαρίζωντας την τοξικότητα.
Halotestin.:και τοξικό και δυνατό φάρμακο.
Άρχιζα με 10 dbol τη μέρα για 5 εβδομάδες και στην τέταρτη εβδομάδα πρόσθετα Halotestin.
Τελείωνε το dbol και άρχιζα στην 6η εβδομάδα αναντρολ για άλλες 5 εβδομάδες δηλαδή 10 σύνολο με χάπια και συνέχιζα το Halotestin μέχρι την 7η εβδομάδα..
Με αυτό τον τρόπο μείωνα την τοξικότητα και την διάρκεια των χαπιων και ήταν και συνδυασμένα μεταξύ τους.
Πάμε στα ενέσιμα.
Η βάση όπως γνωρίζετε είναι η:
τεστοστερόνη η οποία πρέπει να χορηγηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος της θεραπείας.
Η επιλογή της είναι το Α και το Ω.
Εγώ επέλεγα την enanthate σε περίοδο όγκου και την μικτή μαζί με 250 mg προπιονικη σε περίοδο αγώνων. Την  άρχιζα με 1 γραμμάριο και έφτανα 1500 mg.Τοξικότητα μέτρια έστω και στο 1,5 γραμμάριο. Διάλεγα πάντα Τεστοβιρον η οποία είναι φαρμακευτική και έχει μια ασφάλεια και την Σουστανον με τα γράμματα στο γυαλί όχι με αυτοκόλλητο και την Τεστεχ η οποία είναι ακόμα γνήσια.
Η Deca durabolin. Όλοι την ξέρετε και υπάρχει στο φαρμακείο με λίγη τοξικότητα και καλό αποτέλεσμα από 600mg και πάνω.
Διάρκεια 6 εβδομάδων και συνεργάζεται τέλεια με τεστοστερόνη και dbol.
Βoldenone:Είχα πάρει την κτηνιατρική μορφή την γνήσια σε 50ml μπουκάλι το οποίο ήταν πολύ δυνατό σε αποτέλεσμα και με μεσαία τοξικότητα.Το επερνα παράλληλα με την Deca,testo,dbol για 6 εβδομάδες και το άλλαζα με το Trebolon..... ..........Trebolone:τοξικότητα στο μάξιμουμ και αποτέλεσμα θεαματικό.Για 6 εβδομάδες και αυτό τελευταίες.

Όπως καταλάβατε  μειώσα την ΔΙΆΡΚΕΙΑ από όλα τα φαρμακα πλην τής τεστοστερόνης γιατί η διάρκεια μεγιστοποιει την τοξικότητα αλλά μηδενίζει την δράση του φαρμάκου και το αποτέλεσμα................Σημαντικό ρόλο πεζει και η δοσολογια στην τοξικότητα και στο αποτέλεσμα και εδώ μπενει η ΕΙΡΩΝΕΊΑ της ιστορίας. Όσο μεγαλύτερη δόση τόσο καλύτερο αποτέλεσμα αλλά τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα τοξικότητας και συμπτωμάτων αυτής τα οποία μπορεί να γίνουν μοιραία. Αλλά υπάρχει και η ανάποδη ειρωνεία που λέει ότι αν δεν φτάσει η τοξικότητα ή η δοσολογία στο μάξιμουμ και δεν φανούν συμπτώματα δεν έχει φτάσει το αποτέλεσμα στο επίπεδο που πρέπει. Με λίγα λόγια αν δεν βγάλεις ακμή ή φλέβες στο κεφαλι δεν σε έχει πιάσει το φάρμακο.

Η επιλογή ήταν εύκολη για μένα. Αλλά αν αποφασίσετε να να γίνετε αγωνιστικοι η επιλογή ΔΥΣΤΥΧΏΣ είναι η χειρότερη. Μεγάλη διάρκεια. Μεγάλη δοσολογία με ότι συνεπάγεται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου