Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κύκλος μόνο με τεστοστερόνη.

τεστοστερόνη και κύκλος όγκου για προχωρημένους.

Ένας κύκλος τεστοστερόνης για διόγκωσης γενικά προορίζεται για τους εξαιρετικά hardcore αθλητές.Για  αυτούς τους αθλητές οι δοσολογίες θα είναι το ελάχιστο 1.000 mg ανά εβδομάδα αλλά συχνά φτάνουν τόσο υψηλές όσο 2,000mg ανά εβδομάδα.Σε ανταγωνιστικους κύκλους 1,750mg ανά εβδομάδα είναι πολύ κοινή δοσολογία.Στο ακραίο επίπεδο ελίτ αθλητών , η δόση μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερη , αλλά η γνώμη μας είναι ότι η 1,750mg ανά εύρος εβδομάδα είναι αρκετή υποθέτοντας ότι το άτομο έχει κάνει αρκετούς σταδιακά κύκλους.  Γενικά τέτοιοι κύκλοι τεστοστερόνης γίνονται για περίπου 16-24 εβδομάδες και στο τέλος αυτής της περιόδου, το άτομο μπορεί να μην βγει. Πολλοί αθλητές απλά ρίχνουν την δόση  σε ένα θεραπευτικό επίπεδο για λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει μια άλλη φάση ή όπως συνηθίζεται, ή σε ένα κύκλο για τον διαγωνισμό τους.

τεστοστερόνη και κύκλος γραμμωσης για προχωρημένους.

Για ένα διαγωνισμό bodybuilding αυτό θα είναι γενικά ένα κύκλο τεστοστερόνης η δοσολογία είναι γενικά η ίδια με τον κύκλο του ογκου  με λίγες εξαιρέσεις. Πολλοί αθλητες θα μειώνουν συνολικά τα mg της δοσολογίας την εβδομάδα μέχρι ένα σημείο αλλά  εξαρτάται από τον τύπο και το πόσο καλά ανταποκρίνεται και πόσο πολύ ή λίγη κατακράτηση νερού κάνει κάθε είδος... Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι θα κάνουν την ένεση  κάθε δεύτερη μέρα ή σε καθημερινή βάση πάρα 2 διπλές ή τριπλες ενέσεις την εβδομάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κρατούν υψηλά  επιπεδα τεστοστερόνης . Δεν έχει σημασία αν δεν αλλάξει ο εστερας πόση διάρκεια θα έχει ο κύκλος..
.. τεστοστερόνη όχι μόνο σαν βάση κύκλου αλλά και μόνη κάνει θαύματα.
Χρησιμοποιησα μόνο τεστοστερόνη 6 εβδομάδες μικτών εστερων και 6 εβδομάδες εστερα γρήγορης απορρόφησης (propionate) με πολύ σημαντικά αποτελέσματα ανάλογα με το μικρό κόστος σε σύγκριση με έναν μικτό κύκλο....
Η δοσολογια ήταν 500 mg κάθε δεύτερη μέρα και για τους τρεις μήνες... όμως χρειάστηκα και ένα τέταρτο μήνα σταδιακής μείωσης που φτάνει σε 250mg.
Απαραίτητη είναι και η αποθεραπεία συν τα προστατευτικα προστάτη και συκωτιού........................

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου