Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΑ τα πεπτιδια:Τι κάνουν.Σε τι άθλημα χρησιμοποιούνται

Άλλη μια φορά παιδιά για τα Πεπτιδια.
Τι κάνουν στο σώμα και σε ποιο άθλημα τεριαζουν..
ΑΙCAR.. Καίει λίπος και δίνει αντοχή επίσης εξισοροπει την ινσουλίνη στο αίμα.(κάψιμο λίπους δλδ)..Το περνουν Bodybuilders και ποδηλάτες περισσότερο..
GHRP 6 και 2....Πεπτιδια απελευθέρωσης αυξητικης ορμονης.. Το GHRP6 Επηρεάζει την γρελινη και φέρνει τρελή πείνα.. Δοσολογία είναι: 100 μικρογραμ. Πρώι,μεσημέρι, βράδυ.. To ίδιο και το ghrp2..Το περνουν κυρίως Bodybuilders..
THYMOSINE...αποκαθιστά τραυματισμους μυϊκόυ ιστού.. Καλό για το Bodybuilding, ποδόσφαιρο, κλπ παρόμοια αθλήματα.. Ι
EPITHALON...Πεπτιδιο της νεότητας. Αναπλαθει κυταρα.
IGF 1LR3...Το πεπτιδιο ινσουλίνομιμιτικος αυξητικος παράγοντας. Χτίζει κα πολαπλασιαζει κυταρα στου μυς που προπονηθηκαν..Για Bodybuilding.. Βραδιας απελευθέρωσης.. 100 μικρογραμ υποδόρια μετά την προπόνηση. Μένει στο σώμα 24 ώρες.Το περνουν όλοι οι αθλητές και συνήθως μαζί με Hgh.
IGF1 DES...Το ίδιο μετο lr3 αλλά πρέπει να το κάνετε αμέσως με τα την προπόνηση.. 50 μικρογραμ.. Χωρισμένα στην μέση τοπικά στο σημείο που προπόνηθηκε.Μόνο για Bodybuilders..
MGF... Οριμαζει τα κατεστραμενα κυταρα από την προπόνηση.. Μόνο για αποκατάσταση.. ωρες μετά  την προπόνηση και το Igf 1...200ει μικρογραμ. Τοπικά χωρισμένο στα δύο στο σημειο που προπόνηθηκε.
PEG MGF....η αργή μορφή που μένει στο σώμα 48 ώρες και άνω.Αποκαθιστά και Ωριμάζει μυϊκα κυταρα.. Υποχρεωτικό με το igf1lr3 και περνετε 500 μικρογραμ 2 φορές τη βδομάδα στα ρεπό. (όχι προπόνηση).. Όλοι οι αθλητές το περνουν.
BPC 157... Αναπλαθει τενοντες.αποκαθιστά τραυματισμους.. Χρησιμοποιείται στο ποδόσφαιρο κλπ παρόμοια αθλήματα όπως και στο Bodybuilding..
MELATONAN 2 μόνο για μαύρισμα χωρίς ήλιο.
MOD GRF 129 Ή CJC WITHOUT DAC..ενισχυει και χτίζει μυϊκα κυταρα μέσω της ενίσχυσης αυξητικη ορμονη.. Κυρίως χρησιμοποιείτε στο Bodybuilding..
Περνετε και υπάρχει μαζί με Ghrp 2-6..περίπου 100 μικρογραμ πρωί,μεσημέρι. Βράδυ, υποδόρια..
Follistatin και Ace 013.Πεπτιδια καταπίεσης της μυοστατίνης.. Προς το παρόν δεν κάνουν τίποτα... Μην χαλάτε τα χρήματα σας..
Fragment 176-191.. .αφωμειωνει γρήγορα υδατάνθρακες και γλυκόζη.ιδανικό για γραμμωση και αδυνάτισμα.. Θέλει προσοχή στην ώρα πριν τη χορήγηση.. 1000 νηστικός πριν και μετά... 300 μικρογραμ πρωί και 300 βράδυ.Κυρίως το περνουν Bodybuilders..
Εγώ έχω χρησιμοποιησει το igf1,Mgf,Peg MGF, Ghrp 2-6,Fragment 176-191, mod grf 129..και δούλεψαν πολυ καλα..
Αλλά ΚΑΝΕΝΑ απολύτως  ΦΆΡΜΑΚΟ δεν είναι ασφαλές..απλά ατα συγκεκριμένα δεν έχουν ακόμα αποδεδειγμενες παρενέργειες..
Σίγουρα καλύπτονται νομικά από την επιγραφή
(Only for research) η (do not use in humans)..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου