Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο βασιλιάς των πεπτιδίων

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε κατά τη γνώμη σας;

"Ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι να το χρησιμοποιήσετε σε ρυθμιζόμενη δόσεις. Σε μικρές δόσεις το Long R3 IGF-1 είναι 10mcg ως περίπου 50mcg ανά ημέρα.Δόση φιάλης ειναι 1μιλιγκραμ (1000mcg),και.η δοση 20mcg την ημέρα για 50 ημέρες. Αλλά ως επί το πλείστον, η πραγματική δόση εξαρτάται από το πόσο τα άτομα είναι σε θέση να δαπανήσουν για Long R3 IGF-1, αν και οι περισσότεροι είναι συνήθως ικανοποιημένοι με την 20mcg ανά ημέρα . Επιπλέον, IGF είναι επίσης καλύτερο να ληφθεί είτε ενδομυϊκά ή υποδορίως, με πιο άμεσα αποτελέσματα στο σώμα κατά την ένεση.

 

όφελος για τη χρήση του σε εκπαιδευμένους μυς μετά την προπόνηση

Το Igf 1 μπορεί να χορηγηθεί ισοθερμικά στους μυς πυ μόλις γυμνασατε επιφερωντας τοπική ανάπτυξη. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή ένεση, ο IGF-1 εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και δεν μένει, σε τοπικό επίπεδο, στο συγκεκριμένο μυ που εγχύθηκε μέσα. Με αυτό token, IGF-1 θα μπορούσε επίσης να εγχέεται σε μια ενιαία θέση ένεσης. "

 

Ποια είναι η καλύτερη δοσολογία και το μήκος του κύκλου;

"Η τακτική δόση των περισσότερων χρηστών του Long R3 IGF-1 είναι 20mcg την ημέρα. Η αξία 20mcg αποκτάται από το συνολικό ποσό που θα πρέπει να ληφθούν εντός 50 ημερών. Είναι συνήθως ήδη αποτελεσματική σε αυτό το ποσοστό, όπως είναι αρκετή για να απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. περισσότεροι χρήστες και ακόμη και bodybuilders όσο πληρούνται επίσης με την εν λόγω δόση, αν και μπορούν να λάβουν τη δόση σε διαφορετικούς χρόνους κατά τη διάρκεια της ημέρας από τους άλλους.

 

Οι επιδράσεις πιο άμεση σχέση με GH χρήση;
. IGF-1 είναι η ένωση που αντιδρά άμεσα με τις πρωτεΐνες στο σώμα, και κατά συνέπεια επίσης επηρεάζει άμεσα τους μυες και την ανάπτυξη των ιστών. GH ​​από την άλλη πλευρά, είναι μόνο η ένας που σηματοδοτεί τις άλλες ενώσεις να αντιδράσουν (IGF-1 είναι μία από αυτές τις ενώσεις), καθιστώντας τη διαδικασία αρκετά πιο αργή. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα είναι σίγουρα πιο γρήγορα και πιο γρήγορα όταν χρησιμοποιείτε ΙΟΡ-1 αντί των απλών GH. "

 

Τέλος, οι τυχόν παρενέργειες που συνδέονται με τη χρήση του;

"IGF-1 είναι γνωστό ότι προκαλεί αισθήματα κόπωσης. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται πολύ κουρασμένοι γρήγορα όταν χρησιμοποιείτε αυτήν η ένωση. Μπορεί, ωστόσο, να εξεταστεί με ένα πιο θετικό τροπο από περισσότερο ύπνο σημαίνει καλύτερη ανάπτυξη. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν μυϊκή δυσκαμψία , πονοκεφάλους, περιστασιακή ναυτία, και κάποιοι ισχυρίζονται, επίσης, ότι μερικές φορές είναι υπεύθυνη για την υπογλυκαιμία ή χαμηλό σάκχαρο στο αίμα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου